Pierre Villa 2

İslamlar, Kaş/Antalya, Türkiye

Not rated from 0 reviews
0/5
0% of guests recommend

No. Bed

2

No. Bathroom

2

Max Guests

4 Person

Location

Ortaca

Description

Pierra Villa 2

Küçük Aileye ve Balayı Çiftlerine Uygun, Jakuzili, Havuzlu ve Muhafazakar

Kalkan’ın İslamlar Bölgesi’nde, doğanın ortasında sakin ve huzurlu bir konumda yer alan balayı villamız, 2 yatak odası ile 4 kişilik kapasite sunmaktadır. Villamızın havuzu korunaklı olup, muhafazakar bir yapıya sahiptir. Ayrıca yatak odasında jakuzi bulunmaktadir. Villa Pierra 2, balayı çiftlerine unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

 

Güzel anılar biriktirmek isteyen çiftler için Villa Pierra 2’yi keşfetmenizi öneriyoruz. Siz ve sevdiğiniz kişi için özel olarak tasarlanmış bu villada, hayallerinizdeki balayını gerçeğe dönüştürme şansı bulacaksınız. Özellikle 2 kişilik kapasitesi, romantik ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen çiftler ve aileler için idealdir. Denizin ve doğanın harmonik buluşmasıyla oluşturulan manzara, huzur dolu bir atmosfer sunuyor. Güneşin ilk ışıklarıyla uyanıp, havuz terasında doğal manzaraya karşı bir fincan kahve eşliğinde geçireceğiniz zaman, bu anın keyfini kat kat artıracak.

 

Estetik ve zarafetle bezenmiş Villa Pierra 2, 2 yatak odası, konforlu 3 yatak ve 2 banyo ile minimalist ve fonksiyonel bir yaşam alanı sunmaktadır. Villa Gezegeni, tatil severlerin unutulmaz anılar biriktirerek evlerine dönmesini amaçlamakta ve sizinle paylaşılan her özel anın bir parçası olmayı gönülden arzulamaktadır. Tatil planlarınızın önemini bilen firmamız, tatil süreciniz boyunca yanınızda olmayı taahhüt eder.

 

Deneyimli ekibimiz, kesintisiz, eğlenceli ve huzur dolu bir tatil deneyimi sunmak için her an hazır bulunmaktadır. Villamız, günlük yaşamda sıkça kullanılan birçok ekipman ile donatılmıştır; mikrodalga fırın, ankastre fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli su ısıtıcı, ankastre 4’lü ocak, 4 kişilik yemek takımı, çatal ve kaşık seti, tencere ve tava takımı ile bardaklar mevcut. İhtiyacınız olan malzemelerin villamızda bulunmaması durumunda, bizimle iletişime geçebilir ve yardım talep edebilirsiniz.

Olanaklar

Klima
Saç Kurutma
Süpürge
Mutfak Gereçleri

Konfor

Masa Tenisi
Sinema Odası

Pool Facilities

Pricing Periods

Availability Calendar

Available
Booked
Past

Rules & Information

Security Deposit Policy

A refundable security deposit of ₺5.000 is collected in cash by the host upon check-in.

Check-in & Check-out

Check-in: 14:00 | Check-out: 11:00

Tourism Certificate No

{"certificate":null,"certificate_number":"07-5315","owner_name_surname":null,"owner_phone":null,"owner_tc":null,"owner_bank_name":null,"owner_iban":null,"account_type":null,"residence_address_villa_owner":null}

Short Stay Fee

Fee ₺2.500 for stays shorter than 5 nights.

Location

Reviews

0/5
Not rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
No Review
You must log in to write review
from ₺0

Extra prices:

({{ type.price_type }})
{{ type.price_html }}

Discounts / Extra Fees:

Short Stay Fee {{ type.from }} - {{ type.to }} night from {{ type.from }} night
+ {{ formatMoney(type.total * -1) }}
- {{ formatMoney(type.total) }}
({{ type.price_type }})
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
  • {{ total_price_html }}
  • {{ pay_now_price_html }}

4 Guests in maximum

BOOK NOW Book Now
from
₺0
0 Review
Seyahat Danışmanı ×